Xbox One -ohjaimen asennus- ja synkronointiopas

Xbox One -ohjaimen asennus- ja synkronointiopas

Langattoman ohjaimen yhdistäminen voi olla hieman hankalaa. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Xbox One- tai Xbox Series X|S -ohjaimen liittämisestä Xbox-järjestelmääsi.

Xbox One -ohjaimesi pariliitoksen muodostaminen on helppoa riippumatta siitä, oletko ostanut uuden ja haluatko synkronoida sen Xbox One -ohjaimen kanssa tai otit ohjaimen mukaan pelaamaan ystäväsi Xboxilla.

Xbox One -ohjaimen liittäminen tietokoneeseen USB-sovittimen avulla

Micro-USB-kaapeli on toinen vaihtoehto Xbox One -ohjainten ja konsolin yhdistämiseen. Xbox One S -ohjaimen yhdistämiseen tarvitaan USB-C USB-A:n sijaan.

Liitä johdon toinen pää Xbox-ohjaimeen ja liitä se konsolin USB-porttiin. Synkronoi ne pitämällä ohjaimen Xbox-painiketta painettuna, kun se on kytkettynä. Kun synkronointi on valmis, voit irrottaa kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Xbox One -ohjaimia voidaan käyttää Xbox-sarjan X- ja S-ohjaimien kanssa.

Kuten ehkä olet huomannut, Xbox Series X|S -ohjain on suunnittelultaan lähes identtinen Xbox One -ohjaimen kanssa. Ohjaimissa on Microsoftin sisäänrakennettu yhteensopivuus taaksepäin ja eteenpäin.

Jos sinulla on Xbox X tai S, voit nyt käyttää Xbox One -ohjaimia konsolissasi. Käytät Xbox Series X|S -ohjaimia Xbox One -järjestelmässäsi. Vaikka sinulla ei olisi tarpeeksi ohjaimia, voit silti pelata moninpelejä millä tahansa alustalla.

Xbox One -ohjaimen käyttäminen Xbox Series X|S:n kanssa ei aiheuta ongelmia. Uudessa Xbox One -ohjaimessa ei ole erillistä Share-painiketta, mutta sitä ei tarvitse pelata. Muutoin ainoat muutokset koskevat D-tyynyä ja kahvakuvioita.

Xbox One -ohjaimesi ei toimi?

  • Useimpien Xbox-ohjainten ja konsolien pitäisi olla yhteydessä toisiinsa näiden toimenpiteiden jälkeen. Kokeile näitä vianetsintävaiheita, jos pariliitos ei suju suunnitellusti:
  • Kokeile ladata ohjaimen akut. Varmista, että ohjaimesi on ladattu, jos käytät Xbox One Play and Charge Kit- tai Xbox Rechargeable Battery -akkuliitintä. Varmista, että ohjaimen asettamiseen ja liittämiseen käyttämäsi kaapeli toimii oikein.
  • Kun synkronoit ohjainta, pidä se lähellä konsolia. Konsolisi ja ohjaimesi kantama on noin 20-30 jalkaa, joten langaton yhteys voi katketa, jos siirryt pidemmälle.

Sinun tulee sammuttaa kaikki Xboxin ja ohjaimen lähellä olevat langattomat laitteet häiriöiden välttämiseksi.

Käynnistä konsoli uudelleen pitämällä järjestelmän etuosassa olevaa Xbox-painiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan. Irrota konsolin virtajohto vähintään 30 sekunniksi, kytke se sitten uudelleen ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Onko mitään mitä voisin tehdä? Xbox-ohjaimesi on mahdollista korjata.

Tiedät nyt, kuinka Xbox One -ohjain tai Xbox Series X|S -ohjain yhdistetään minkä tahansa Xbox-järjestelmän kanssa. Joten jos kohtaat vaikeuksia, sinulla voi olla ohjainongelma.

Jos mahdollista, lainaa ystävältäsi Xbox-ohjain. Se ei toimi, ota yhteyttä Xbox-tukeen vaihtoa tai korjausta varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.