Xbox

Mitä Xbox tarkoittaa

Xbox on Microsoftin kehittämä ja omistama pelikonsolibrändi. Pelikonsoli voi muodostaa yhteyden televisioon tai muuhun näyttövälineeseen. Xbox tarjoaa realistisen grafiikan peleille. Xboxin verkkopelipalvelu antoi Microsoftille varhaisen jalansijan online -pelimarkkinoilla ja teki siitä vahvan kilpailijan muita pelikonsoleita vastaan.

Techopedia selittää Xboxin

Sarjan ensimmäinen, Xbox -konsoli, oli kehittäjäystävällinen ja pystyi helposti siirtämään henkilökohtaisia ​​tietokonepelejä. Siinä oli Ethernet -portti nopeaa online -pelaamista varten ja neljä ohjainporttia moninpeliä varten. Sen mukana tuli myös kiintolevy pelien ja pelisisällön tallentamista varten, DVD-soitin ja monisignaaliset audio-/videoliitännät, jotka on helppo liittää näyttö- ja kotiteatterijärjestelmiin. Ohjainlevyssä oli analogisia tikkuja, suuntapehmusteita ja kuusi toimintopainiketta, ja se oli tilaa vievä muihin peliohjaimiin verrattuna.

Xbox 360: llä oli joitain samankaltaisia ​​ominaisuuksia kuin edeltäjällään, mutta sillä oli suurempi teho CPU: n, muistin ja grafiikan suhteen. Toisin kuin Xboxin epäjärjestyksessä tapahtuva suoritus, Xbox 360 käytti järjestyksenmukaista suorittamista CPU-koon, monimutkaisuuden ja tehontarpeen pienentämiseksi. Liikkeentunnistava perifeerinen Kinect esiteltiin, mikä mahdollisti pelaajien pelaamisen fyysisillä liikkeillä ohjaimien sijaan. Xbox 360 esitteli myös ei-tilauspalvelun nimeltä Xbox Live Free. Toinen uusi ominaisuus, jonka Xbox 360 esitteli, oli mahdollisuus katsella elokuvia Internetin avulla.

Xbox One on Xbox -perheen kolmas konsoli. Se sisälsi sisäänrakennetun akun ohjaimelle ja paljon neliömäisempi muotoilu hyväksyttiin. Xbox One korjasi joitain Xbox 360: n luotettavuusongelmia, ja se on edeltäjäänsä nopeampi ja tehokkaampi, ja se lisää eksponentiaalisesti muistia, grafiikkaa ja prosessoria. Kinect ei ollut enää valinnainen ominaisuus, ja pilvipalvelut laajenivat Xbox Onen myötä. Xbox One ei kuitenkaan ole taaksepäin yhteensopiva useimpien Xbox -perheen kahden edellisen jäsenen pelien ja sovellusten kanssa.

Xbox -brändi tarjoaa pelaajille mahdollisuuden pelata pelejä verkossa Xbox Liven avulla. Pelikehittäjien tuki on myös korkea Xboxille. Microsoftilla on itsenäisiä kehitysstudioita pelien tuottamiseen yksinomaan Xboxille. Verkkoyhteisö ja Xbox -tuki ovat suuria verrattuna muihin pelikonsoleihin.