Vintage videopelit

Vintage videopelit

Kun maailma muuttuu nostalgiseksi ja näemme uudelleenkäynnistyksiä ja uusintoja vuosikymmenten takaisista rakastetuista elokuvista ja ohjelmista, sama tapahtuu videopeleissä. Alan varhaisilta ajoilta peräisin oleville vintage -peleille on suuri kysyntä, ja niistä on tullut erittäin suosittuja paitsi vanhempien pelaajien keskuudessa, jotka ovat kokeneet pelit omakohtaisesti, myös uuden sukupolven pelaajien kanssa.

Monet yritykset ovat hyödyntäneet tätä nostalgiaa ja julkaisseet päivitetyt versiot konsoleistaan. Nintendo (NTDOF), enemmän kuin mikään muu yritys, on onnistuneesti hyödyntänyt tätä kiinnostusta retro -videopeleihin julkaisemalla Nintendo Classic Mini ja Nintendo Switch, kaksi konsolia, jotka mahdollistavat klassisten Nintendo -videopelien pelaamisen. Tästä on tullut vankka tulovirta yrityksille, jotka olivat alalla jo alkuvaiheessa.

Bottom Line

Videopeliteollisuus on aina ollut innovaatio. Uutta tekniikkaa, uusia säätimiä ja uusia kokemuksia on odotettavissa. Kun maailma siirtyy yhä enemmän matkapuhelimiin, suoratoistopalveluihin ja mobiilipelien pelaamiseen, tulee tärkeä tulojen areena, ja suuret teknologiayritykset pyrkivät hyödyntämään nykyisiä puitteitaan osallistuakseen.

Ehkä mielenkiintoisin muutos videopeliteollisuudessa on pelaajien kasvava väestötieto. Videopeliteollisuuden tulevaisuus näyttää valoisalta, kun yhä useammat ihmiset pelaavat pelejä, luovat kysyntää mukaansatempaavampaan viihteeseen ja etsivät helpompia tapoja käyttää pelejä.

Jos olet suuri konsoli tai PC -pelaaja, Xbox Game Passin ostaminen kannattaa. Tämä on digitaalinen tilauspalvelu, joka antaa sinulle pääsyn jatkuvasti laajenevaan yli 250 pelin luetteloon sekä eksklusiivisia alennuksia ja tarjouksia.

Voit ostaa Xbox Game Passin konsolille ja tietokoneelle. Saatavilla on myös Xbox Game Pass Ultimate -tilaustaso, joka tukee Android -puhelinta ja -tabletteja pilvestä.

Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Xbox Game Passista, mukaan lukien mitä pelejä saat ja kuinka paljon se maksaa.

Mikä on Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass tarjoaa tilaajille pääsyn yli 250 peliin, ja kirjasto muuttuu jatkuvasti. Maksat vain kuukausimaksun ja voit pelata niin monta peliä niin kauan kuin haluat, kunnes tilauksesi päättyy tai peli poistuu kirjastosta.

Jäsenyyksiä on kolme: konsoli (Xbox One ja Xbox Series X/S), PC (Windows 10) ja Ultimate (joka sisältää sekä konsoli- että PC -pelejä sekä pilvipelejä Android -puhelimissa ja -tablet -laitteissa).