Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

Mikä on Xbox Game Pass?

Microsoft haluaa tehdä GamePassista Netflixin videopeleihin, ja palvelusta on jo tulossa erittäin suosittu 15 miljoonan tilaajan keskuudessa maailmanlaajuisesti. Game Pass on lähinnä tilauspalvelu, joka antaa käyttäjille pääsyn useisiin peleihin ladata ja pelata niin paljon kuin he maksavat palvelusta. Game Pass on samanlainen kuin Sonyn PlayStation Now, mutta toisin kuin PS Now, käyttäjät eivät saa suoratoistaa pelejä – sen sijaan sinulla on mahdollisuus ladata ja asentaa mitä tahansa peliä, jota haluat pelata. Sinun on maksettava kuukausimaksu, ja tästä summasta koko peli ladataan suoraan konsolin kiintolevylle. Saalis on, että voit pelata peliä offline -tilassa jopa 30 päivää. Palvelu tarjoaa yli 250 peliä, ja uusia pelejä lisätään joka kuukausi.

Kuinka paljon Xbox Game Pass maksaa?

Saatavilla on kolme Xbox Game Pass -tasoa: konsoli, PC ja Ultimate. Game Pass PC: lle, joka maksaa 489 ruplaa kuukaudessa, tarjoaa pääsyn yli 200 plus PC-peliin kuukausittain, mukaan lukien monet ensimmäisen osapuolen yksinoikeudet. Lisäksi jäsenet saavat alennuksia kaikista Game Pass -peleistä. Tällä hetkellä voit liittyä PC: n Xbox Game Passiin, jolloin ensimmäinen kuukausi maksaa vain 50 ruplaa.

Kaksi muuta Xbox Game Pass -tasoa toimivat Xbox -konsolillasi tai tietokoneellasi. Tavallinen Xbox Game Pass, joka maksaa 489 ruplaa kuukaudessa, antaa sinulle pääsyn yli 250-kirjastoon, joka sisältää kaikki ensimmäisen osapuolen nimikkeet, kun ne julkaistaan. Voit ladata pelin ja pelata niin kauan kuin olet valmis maksamaan palvelusta. Xbox One, Xbox 360 ja alkuperäiset Xbox -pelit ovat osa Xbox Game Passin pelejä. Kolmas taso, Ultimate, luultavasti harkittava, on hinnoiteltu 699 ruplaa kuukaudessa. Ultimate antaa sinulle pääsyn joukkoon AAA -nimikkeitä ja indie -pelejä, mutta voit myös pelata tiettyjä pelejä tietokoneella. Muista, että EA Play sisältyy tilaukseen, joka antaa käyttäjille pääsyn yli 60 suosittuun EA -peliin, mukaan lukien FIFA ja Mass Effect. Alennusten ja ilmaisten pelien lisäksi Xbox Game Pass Ultimate sisältää myös Xbox Live Gold -tilauksen. Xbox Live Gold -tilauksen etuja ovat mahdollisuus moninpeleihin verkossa, viikoittaiset alennukset tietyistä Xbox One- ja Xbox 360 -peleistä, lisäosat ja ainutlaatuiset tarjoukset.

Kuinka monta peliä on saatavana osana Xbox Game Passia?

Xbox Game Pass -kirjasto kasvaa, ja saatavilla on satoja nimikkeitä, mukaan lukien Xbox One, Xbox 360 ja alkuperäiset Xboxin taaksepäin yhteensopivat pelit. Jotkut suosituimmista peleistä, jotka ovat osa Xbox Game Pass -kokoonpanoa, ovat seuraavat: Forza Horizon 4, Gears 5 Ultimate, Doom Eternal, Age of Empires II Definitive Edition, Ori and the Wisps, Dead Cells, The Outer Worlds , Destiny 2, Halo: The Master Chief Collection, Tekken 7, Resident Evil 7, Minecraft Dungeons, Dishonored 2 ja paljon muuta.