Liitä Xbox 360 -pelikonsoli langattomaan reitittimeen

Liitä Xbox 360 -pelikonsoli langattomaan reitittimeen

Hanki langaton Xbox 360- tai Xbox 360 -konsoli
Xbox-pelikonsolit voivat muodostaa yhteyden Wi-Fin kautta reitittimeen langattoman Internet-yhteyden ja Xbox Liven vastaanottamiseksi. Voit liittää Xbox 360:n tai Xbox 360:n langattomaan verkkoosi, jos sinulla on kotona langaton reititin.

Tässä on ohjeet Xbox 360:n yhdistämiseksi langattomaan reitittimeen

  1. Sinun on liitettävä langaton verkkokortti konsoliisi. Tarvitset Wi-Fi-sovittimen, jota joskus kutsutaan langattomaksi sillaksi, jotta voit muodostaa yhteyden Xboxin Ethernet-porttiin. Wi-Fi-sovittimet ovat myös yhteensopivia Xbox 360:n kanssa.
  2. Siirry langattoman verkon asetusnäyttöön käynnistämällä konsoli. Xboxin valikkopolku on Asetukset > Verkkoasetukset > Lisäasetukset > Langaton > Asetukset. Xbox 360:n valikkopolku on Järjestelmä > Verkkoasetukset> Muokkaa asetuksia.
  3. Xboxin SSID:n (Network Name) tulee vastata langattoman reitittimen SSID-tunnusta (Network Name). Jos langaton reitittimesi tukee SSID-lähetystä, SSID-nimi näkyy etukäteen Xbox-näytöllä. Jos ei, voit valita luettelosta Configure network -vaihtoehdon ja kirjoittaa SSID-tunnuksesi.
  4. Määritä verkkotila infrastruktuurille. Infrastruktuuri on langattoman reitittimen käyttämä alue.
  5. Suojaustyypin tulee vastata langattoman reitittimen asetuksia. Jos reitittimesi tukee WPA-salausta, sinun on muutettava reitittimen asetuksia, jotta voit käyttää WEP-salausta, mutta Xbox ei tue. Tavallinen langaton Microsoft Xbox 360 -verkkosovitin tukee WPA:ta, kun taas tavallinen langaton Microsoftin langaton verkkosovitin MN-740 tukee vain WEP:tä.

 

Tallenna asetukset ja varmista, että verkko toimii. Xboxin Wireless Status -näyttö näyttää, onnistuiko yhteys langattomaan reitittimeen vai ei. Yhteyden tila -näyttö osoittaa, toimiiko viittaus Xbox Liven Internet-palveluun. Testaa Xbox 360 -käyttöliittymää.

Vinkkejä Xbox 360:n sujuvaan toimintaan

Yhteyden muodostamisessa Xbox Liveen voi olla ongelmia, vaikka langaton reititin ja Xbox toimivat täydellisesti. Tämä voi johtua reitittimesi Internet-yhteydestä, palomuurista tai verkko-osoitteen käännöksestä (NAT). Sinun tulee suorittaa vianmääritys näillä alueilla luodaksesi luotettavan Xbox Live -yhteyden. Xbox 360 -verkon vianmääritys, jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox-verkkoon langattoman reitittimen avulla