Pelin polttaminen USB-tikulle Xbox 360:lle

Pelin polttaminen USB-tikulle Xbox 360:lle

Piraattisisältö on edelleen relevanttia sen luonteesta riippumatta. Tämä johtuu siitä, että lisensoidut pelit voivat olla erittäin kalliita. Kaikki haluavat pelata. Tässä artikkelissa käsitellään minkä tahansa pelin kopioimista Xbox 360 -konsolin flash-levylle. Näytämme myös, kuinka voit asentaa minkä tahansa pelin Internetistä.
Kuinka asennan pelin Xbox 360:lle?

Tarvitset vain flash-aseman ja Windows-tietokoneen pelitiedoston lataamiseen. Flash-aseman tulee olla samankokoinen kuin asennuspaketti. Tässä ei vielä kaikki. Uusissa Xbox 360 -konsoleissa on pelipiratismin suojaus. Tämä estää sinua asentamasta tuntematonta tiedostoa. Voit asentaa tiedostoja vain flash-asemalta, jos se on päivitetty. Löydät monia online-opetusohjelmia, joiden avulla voit päivittää laitteesi. Myös tietokonepalvelu on käytettävissä. He voivat auttaa sinua.

Flash-aseman valmistelu tallennusta varten

USB-aseman alustaminen on välttämätöntä. Kaikki USB-asemalla olevat tiedot lopetetaan. Niitä on myös vaikea toipua. Voit huolehtia niistä ennen lähtöä ja siirtää ne sitten toiseen kansioon tietokoneellasi.

Tee seuraavaksi seuraava:

Aseta USB-tikku tietokoneen sopivaan paikkaan. Käynnistä Windows Explorer. Etsi ikkunasta USB-tikku. Valitse Muoto valikosta napsauttamalla PCM-kuvaketta
Valitse uudessa ikkunassa oletusarvoksi FAT32 tai FAT.
Mitään muuta ei tarvitse tehdä. Palautuksen jälkeen järjestelmä poistaa kaikki tiedostot, jos valitset Pikasiivous >>.

Tämä tiedostojärjestelmämuoto on se, mitä laite ymmärtää. Alusta flash-asema NTFS-muotoon. Monet flash-asemat voidaan alustaa haluamallamme tavalla. Se on mahdollista kirjoittaa, jos näin on.

Valmistele tiedosto asennusta varten.

Tarvitset flash-asemaan yhden kansion pelin tallentamiseen – PELIT. Tämä kansio sisältää ladatun pelin. Huomaa, että kaikkien kansioiden nimet ja sanat on kirjoitettava englanniksi. Järjestelmä ei siirrä kyrillisiä termejä. Asennusvirheet ovat mahdollisia.

Kun olet ladannut pelin ISO-kuvana tai arkistotiedostona, pura se ja siirrä se GAMES-hakemistoon “puhtaassa” muodossaan. ISO2GOD on apuohjelma, joka voi poimia pelikuvia Xbox 360:sta. Sinun on poistettava arkisto ja siirrettävä se. Lataa WX360, apuohjelma, joka voi purkaa ja siirtää tiedostoja arkistoissa (RAR tai ZIP). Tämän avulla voit purkaa pelit. Tämä prosessi on yksinkertainen.

Näiden vaiheiden ei pitäisi aiheuttaa ongelmia tai kaataa sovellusta. Aseta vain flash-asema Xbox-paikkaan. Avaa seuraavaksi Explorer tai File Manager löytääksesi pelitiedoston.

Pelin asentaminen Xbox 360:lle

Meidän on siirrettävä pelitiedostot Xbox 360:n kiintolevyltä jatkaaksemme. Tämän konsolin oletusselain on samanlainen kuin Total Commander PC -tiedostonhallinta. Vasemmalla puolella voimme avata levyn, ja levyn sisältö näkyy oikealla. Se löytyy päävalikosta. Suorita se. Avaa seuraavaksi pelikansio painamalla ohjaussauvan oikeaa vaihtonäppäintä. Kopioi painamalla A-painiketta.

Tämä on prosessin alku. Kun se on tehty, sinut ohjataan aloitusnäyttöön. Valitse seuraavaksi konsolin asetukset. Valitse seuraavaksi konsolin asetukset. Tämän ansiosta Xbox-järjestelmä voi etsiä sisäisestä muistista uusia sovelluksia ja päivittää sovellusluettelon, jos sellaisia löytyy. Kun tarkistus on valmis, voit käynnistää pelisi käytettävissä olevasta valikosta. Voit myös käynnistää pelikonsolin uudelleen. Aina kun järjestelmä käynnistyy, se tarkistaa tämän päivityksen.

Mistä löytää pelejä konsolillesi

Löydät monia resursseja pelien lataamiseen Xbox 360 -konsoliin. Löydät suoritettavat tiedostot ja seurantaohjelmat. Asiakas on ohjelma, jonka avulla voit ladata torrentteja. uTorrent ja BitComet ovat suosituimpia. Ole varovainen asentaessasi näitä ohjelmia. Asiakkaita pyydetään usein asentamaan lisää PC-ohjelmistoja.