Minecraft Xbox 360 Edition

Minecraft Xbox 360 Edition

Minecraft on peli, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Se on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja siitä on tullut viruspeli. Entä konsolin puoli? Minecraft oli kauan odotettu julkaisu. Saattaa tuntua oudolta, että muutaman vuoden ollut peli ei olisi yhtä nautinnollinen kuin lämmittely. Itse olin jälleen koukussa työhön.
Mikä on Minecraft? Se on pehmolelu, jonka pelaaja heittää trooppiselle saarelle, joka koostuu eri lohkoista. Mitä sitten? Aivan sama. Voit louhia malmia, kaataa puita ja sulattaa lasia uunissa. Kaiva eeppisiä tunneleita ystäviesi kanssa. Mielikuvituksesi on rajasi. Mielikuvitus on kuitenkin välttämätöntä, sillä pelisääntöjä tai ohjeita ei ole olemassa. Vaikka sinä voit pitää hauskaa, on mahdotonta tehdä muita onnelliseksi.

Teoriassa. Se vahvistettiin käytännössä. Vietin aurinkoisen lauantain suuren huvilan rakentamisessa ja vankiluolan rakentamisessa paratiisiini. Rakensin sitten maanalaisen tunnelin yhdistämään kellarini mereen, jotta voisin purjehtia veneelläni palatsiin ja sieltä pois.

Turhauttavan kaivosoperaation jälkeen olin juuri viimeistelemässä koristeltua ja valaistua tunneliani, kun räjähtävä peto hiipi taakseni. Se tappoi minut ja räjäytti tunnelini. Kun heräsin, huomasin, että ulko-ovi oli jätetty auki. Kolme identtistä hirviötä odotti sisällä ja tuhosivat tuntieni kovan työni yhdellä iskulla. Minecraft!

Mutta ei ilman vaikeuksia

Minecraft on täynnä rautaa. Minecraftin Xbox 360 -versio on vähemmän rautaa sisältävä kuin PC-versio. PC-version maailmat ovat äärettömät. Peli luo kuitenkin lisää maita niille, jotka löytävät rajat. 360-versiossa planeetat ovat tarpeeksi pieniä kulkeakseen läpi vain muutamassa minuutissa. Ei tule enää olemaan. Et voi saada tarpeeksesi maailmasta.

Xbox 360 -versio on vuoden jäljessä PC-versiosta. Pelissä on monia mahtavia uusia ominaisuuksia näiden päivitysten ansiosta. Nämä ovat ominaisuuksia, joita ilman et voi elää. Vaikka kehitystiimi on luvannut päivityksiä konsoliversioon, on vielä selvitettävä, kuinka monta niitä tulee olemaan. Versioiden toteutuksessa käytettiin eri ohjelmointikieliä. Microsoftin päivitysprosessi voi olla hidas ja kuoppainen. Valmistuspäivitykset voivat olla hidasta ja kallista. 360-versio pystyi kuitenkin tienaamaan rahansa takaisin päivässä, joten sitä kannattaa tukea.

PC:stä ja pelaajien lisäyksistä tutut modit eivät toimi Xboxilla eivätkä toimi. Tämä tarkoittaa, että suuri osa Minecraftin viehätysvoimasta on vielä löydettävä. 360-versiossa on myös jaetun näytön yhteistyöpeli, jota voidaan pelata samalla sohvalla. Tämä osoittautui loistavaksi tapaksi pelata. Herra antaa ja Herra ottaa.

360 Minecraft -versio on ainutlaatuisella keskiteellä. Tämä versio on monella tapaa heikompi kuin PC-alkuperäinen. Siitä ei pidä veloittaa 20 euroa. Nämä virheet ja puutteet saattavat häiritä minua enemmän kuin muut, koska olen pelannut Minecraftia juuri tällä tavalla useiden vuosien ajan.

Minecraftin 360-versio antaa sinun kokea Minecraftin ydinominaisuuden, upean tunteen nähdä saaresi ja kaikki sen mahdollisuudet, mahdollisuudet ja kertomattomat tarinat. Tämä Minecraft-versio on erinomainen näiden tarinoiden jakamiseen verkossa tai ystäviesi kanssa.