Liikkuuko PS5-ohjaimesi? PS5 Controller Drift Fix

Liikkuuko PS5-ohjaimesi? PS5 Controller Drift Fix

DualSense-ohjaimessa on ei-toivottu ongelma, jonka PS5:n omistajat ovat havainneet konsolin julkaisun jälkeen. PS5-ohjain, kuten PS4:n mukana tullut DualShock 4, näyttää ajautuvan.

DualSense Drift: mikä se on ja miksi sitä esiintyy?

DualSensen ajautuminen tapahtuu, kun PS5 havaitsee liikkeen näytöllä, vaikka soitin ei kosketa ohjainta. Tämä tarkoittaa, että vaikka et tunteisikaan DualSenseä, hahmosi saattaa liikkua Fortnitessa.

Tämä johtuu DualSense-järjestelmän ajautumisesta. Toisin sanoen tyynyn joystick-anturit vanhenevat nopeasti, ja lopulta niistä tulee hauraita ja vääntyneitä peukalon kitkan vuoksi.

Jos haluat DualSensen kestävän, älä tee tätä. Muutaman kuukauden käytön jälkeen kukaan ei halua kuluttaa 70 dollaria uuteen ohjaimeen. DualSense-ryömintä voidaan onneksi korjata muutamalla yksinkertaisella menettelyllä.

Säädä Dualsense-ohjaimesi tulokynnystä.

“Kuollut alue” (tunnetaan myös nimellä “syöttökynnys”) on pohjimmiltaan alue, jossa peukalomuisti ei rekisteröi liikettä. Voit poistaa sen, jos kärsit vain kevyestä ajautumisesta, eivätkä tietyt pelit hyödy tästä päivityksestä.

Joissakin (mutta ei kaikissa) peleissä voit säätää ohjaimen tulokynnyksen kokoa ohjaimen asetuksista. Call Of Duty: Black Ops Cold Warissa saatat nähdä kuvan näistä vaihtoehdoista.

Oikean peukalosauvan kuollutta aluetta/tulokynnystä voidaan suurentaa pienellä DualSense-liikkeellä oikealle. Liikettä ei rekisteröidä ennen kuin keppi on tämän kynnyksen ulkopuolella.

Järjestelmätason vaihtoehdot ovat tässä suhteessa rajalliset. Se on hämmästyttävää, kun otetaan huomioon, kuinka helppoa Sonyn olisi korjata tämä. Ohjain- ja konsolipäivitys voi sisältää tämän, jolloin voit säätää kuollutta aluettasi ohjaimen päävalikosta. Ainakin lyhytaikaisena ratkaisuna tämä voisi pitää ihmiset onnellisina pidempään.

DualSense-ohjain on palautettava Sonylle.

Sinun pitäisi pystyä palauttamaan DualSense-ohjain Sonylle ilmaista vaihtoa varten, jos se kuuluu edelleen takuun piiriin ja sinulla on ostokuitti.

Palautusprosessi on melko yksinkertainen. Aloita palautusprosessi PlayStation.comin Korjaa ja korvaa -sivulla. Palautuksen seuraaminen ilmoittaa sinulle, kun uusi on tulossa.

Kun valitset DualSense-vaihtoehdon, sivusto opastaa sinua joukon kysymyksiä, jotka auttavat sinua tunnistamaan ongelman ja aloittamaan palautusprosessin.

Kuinka olla korjaamatta ajautumista PS5:n tikussa

Mitä kannattaa välttää nyt, kun olemme antaneet sinulle ideoita ongelman ratkaisemiseksi.

Ensinnäkin, älä pura PlayStation 5 -ohjainta, sillä se mitätöi takuun, estäen sinua palauttamasta DualSenseä Sonylle vaihtoa varten. Sinun ei tarvitse purkaa sitä korjataksesi sen, koska oletettavasti puuttuu tarvittavat osat.