Vuonna 2020 nämä ovat parhaita ilmaisia ​​PC-pelejä

Vuonna 2020 nämä ovat parhaita ilmaisia ​​PC-pelejä

PC-pelaajille ei ole koskaan ollut parempaa aikaa. Ei mene päivääkään ilman, että uusi peli julkaistaan. Eikö se tule kalliiksi? Mutta älä huoli, valittavana on paljon upeita ilmaisia ​​PC-pelejä.

Itse asiassa on niin paljon ilmaisia ​​pelejä, joista valita, että voi olla vaikea päättää, miten vietät aikaasi. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat ilmaiset PC-pelit. Kaikki “Genre-vaihtoehdot” ovat myös saatavilla ilmaiseksi.

Fortnite

Vuonna 2017 Epic Gamesin Fortnite Battle Royale -peli pyyhkäisi maailman myrskyllä. Se ei ole hidastunut sen jälkeen, vaan se on saanut lisää pelaajia, katsojia ja julkaissut uusille videopelialustoille.

Ilmaispeli Battle Royale -markkinat ovat täynnä. Huolimatta siitä, mitä muut kehitystiimit tuovat pöytään, Fortniten sekoitus kiihkeää sarjakuvatyylistä toimintaa ja saavutettavuutta päihittää kilpailijat.

Epic Games pitää myös Fortniten mielenkiintoisena. Uutta materiaalia lisätään jatkuvasti peliin, mikä houkuttelee käyttäjiä etsimään parempia skinejä pelin sisäisille hahmoilleen, aseisiinsa ja tietysti Fortniten tunnusomaisiin voittotansseihin.

Ei vain, vaan Epic Games muuttaa jatkuvasti Fortnite-ympäristöä ja siirtää pelin tarinaa eteenpäin karttamuutosten kautta.

Esimerkiksi eräänä kauden aikana massiivinen meteori nousi taivaalla pelikartan päälle noin puolivälissä. Meteori lähestyi hitaasti ennen kuin törmäsi Dusty Depotiin, muuttaen alueen Dusty Divotiksi ja levittäen pienempiä kraattereita muualle maisemaan.

Siitä lähtien Epic Games on saanut tasaisen virran kekseliäisistä tarinankerrontatavoistaan, ja Fortniten tarina on jatkuvasti laajentunut.

Tutustu Fortniten perusteet -huijauslehtiimme, jos olet kiinnostunut oppimaan lisää pelistä. Saatat olla hetkessä striimauksen kannattaja!

Kääpiön linnoitus

Dwarf Fortress on epäilemättä kiehtovin, kiehtovin ja turhauttavin peli, joka on koskaan luotu. Luojat, Bay 12 Games, päivittävät edelleen Dwarf Fortressia ilmaiseksi. Joten mikä se tarkalleen on?

Kääpiölinnoitusta voi pelata roistomaisena, johtamissimina, tutkimuskerroksena ja paljon muuta. Tämä johtuu siitä, että vaihtoehdot ovat rajattomat, kun yrität pitää kääpiöyhdyskuntasi hengissä, onnellisena, ruokittuina ja tuottavina.

Alkuperäinen grafiikka ei houkuttele. Ei ole tarvetta kumota. On vaikea tottua kattaviin (ja toisinaan hienoihin) ohjaimiin. Useat fantastiset yhteisön laattasetit puolestaan ​​muuttavat alkuperäisen kääpiölinnoituksen kirkkaammaksi, helposti lähestyttäväksi kokemukseksi.

Pakolaisten polku

Diablon ja muiden vankityrmässä roikkuvien roolipelien fanit pitävät Path of Exilestä. Path of Exile, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, saa jatkuvasti päivityksiä, ja se on nyt parhaimmillaan ilmaispeli.

Juoni ei ole oikeastaan ​​mielenkiintoinen, vaan se pyörii klassisten roolipelien kliseiden ympärillä, kuten rantaan huuhtoutuneena, eksyneenä ja lumppuihin pukeutuneena ja taistelevana tullakseen lopulliseksi pedontappajaksi. Path of Exile puolestaan ​​muodostaa erillisen identiteetin, koska sen valtavat taitopuut, suuri saalis ja säännölliset lisäykset uusien pomojen, pelijärjestelmien ja pelityylien ansiosta.

Forza Motorsport 6: Apex

Microsoft toimitti Forza Motorsport 6: Apexin upeat autot, kurssit ja ympäristöt Windows 10:een vuonna 2016 Windows 10 Anniversary Update -päivityksen yhteydessä. Forza Motorsport 6 oli ensimmäinen Forza-peli, joka julkaistiin pöytätietokoneelle. Aiemmin Forza oli saatavilla vain Xboxille.

Forza Motorsport 6: Apex vastaa sarjan mainetta leveiden ratamallien ja erinomaisten automallien ansiosta. Yhteensä 63 autoa kilpaillaan 12 eri kilpailussa.