Työmatkasi on 97 % parempi näiden iPhone-pelien avulla

Työmatkasi on 97 % parempi näiden iPhone-pelien avulla

Jos uudenvuodenpäätöksesi oli viettää vähemmän aikaa puhelimellasi, olemme pahoillamme, mutta parhaiden iPhone-pelien luettelomme tekee siitä haastavamman. Tällä hetkellä iPhone-käyttäjillä on pääsy joihinkin parhaista saatavilla olevista peleistä. iPhoneissa on joitain parhaista saatavilla olevista peleistä, joten miksi et olisi hieman tuhma ja pidä hauskaa? Nämä ovat parhaita iPhone-pelejä. Jos käytät Applen pelipalvelua, älä unohda tutustua suosituimpiin Apple Arcade -peleihin.

Kukkiva Pikmin

Enemmän lisätyn todellisuuden sovelluksia on ajanut Pokemon Go -hullua kuin pystymme seuraamaan, mutta on todennäköistä, että alkuperäisen menestyneen pelin suunnittelija Niantic saa sen oikein. Tässä uudessa GPS-seikkailussa pelaajien on kerättävä Nintendon viehättäviä mutta usein unohdettavia taimia. Opimme vielä tämän pelin ominaisuuksien koko laajuuden, koska se tuli juuri ulos, mutta halusimme korostaa sen merkittävää saapumista tänne Pikmin-nälkäiselle fanijoukolle.

Marvel’s Future Revolution on scifi-elokuva.

Tämä esteettisesti upea toimintaseikkailupeli on lähimpänä täysimittaista Avengers-peliä mobiililaitteilla tähän mennessä. Se on saavuttanut Switchin parissa kuukaudessa, mikä osoittaa, kuinka pitkälle alusta on edennyt viime vuosina. Mitä tulee toiminnantäyteisiin videopeleihin, on vielä paljon nautittavaa, kolmannen persoonan Marvel-yhdistelmä, joka sisältää monia hahmoja, jotka ovat olleet elokuvissa viime vuosina, jopa ilman ohjaimen tukea.

Wild Rift on League of Legends -peli.

Wild Rift on huomattava menestys, sillä se on onnistunut siirtämään yhden maailman suosituimmista peleistä mobiililaitteille. Teknisesti tämä on spinoff, mutta siinä on niin paljon alkuperäisen ulkoasua ja tuntumaa, mukaan lukien massiivinen ja jatkuvasti kasvava lista, että innokkailla faneilla ja aloittelijoilla (olen itsekin tulokas!) ei pitäisi olla vaikeuksia valita.Tämä MOBA erinomaisten mobiiliohjaimien ja lämpimän opetusohjelman ansiosta.

TV-sarja Game of Thrones sijoittuu Yhdysvaltoihin.

Kun pelin nimi viedään loogiseen päätökseensä, etkö rakasta sitä? Love You -elokuvassa näyttelet teini-ikäistä astronautia, jonka robottityttöystävä räjäytetään katastrofissa. Hänen lukuisat osansa, päästä jalkoihin ja kaikki siltä väliltä, ​​hajaantuvat galaksiin vaikeissa tilanteissa, ja sinun on noudettava ne, jotta voit koota hänet uudelleen. Se on tulevaisuuden Humpty Dumptyn rakkaustarina, joka on kääritty äärimmäisen omituiseen pulmapeliin, joka on täynnä outoja lajeja, outoja planeettoja ja jopa satunnaista robotidiskoa.

Saman miekat

Vaikka monet iOS-pelit on merkitty roolipeleiksi, lause ei aina ole tarkka. se on kuitenkin oikein The Swords of Ditton tapauksessa. Ihmeellisessä ja keskiaikaisessa fantasiamaailmassa, modernissa ja huvittavassa, pelaajat voivat luoda legendojaan eri tehtävissä. Aluksi minua vaikutti Cartoon Network -ohjelman ulkonäkö ja tunnelma. Pienestä koostaan ​​huolimatta tämä “kompakti RPG” tarjoaa paljon lyöntiä houkuttelevilla taisteluohjaimilla ja avoimella juonellaan.