Sisältyykö EA Play Xbox Game Passiin?

Sisältyykö EA Play Xbox Game Passiin?

Electronic Artsilla on oma pelitilauspalvelu nimeltä EA Play. Tämä antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn joihinkin yrityksen rakastetuimpiin peleihin, kuten The Sims 4 ja Star Wars: Squadrons.

Saat myös varhaisen pääsyn tiettyihin uusiin EA -julkaisuihin jopa 10 tunnin toistoaikaksi sekä 10%: n alennuksen, jos päätät ostaa koko pelin.

EA Play sisältyy Xbox Game Passin PC- ja Ultimate -jäsenyyksiin ilman lisämaksua. Se on saatavana myös erikseen suoraan EA: lta, jos et halua muita Xbox Game Passin etuja.

Mikä on Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass sisältää satoja pelejä. Näitä ovat Xbox 360 -pelit (pelattavat Xbox Series X/S: llä tai Xbox Onella, koska Game Pass ei ole saatavana 360: lle), Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelit sekä PC -pelit. Jotkut pelit ovat yhteensopivia sekä Xboxin että PC: n kanssa.

Joitakin klassisia Xbox 360 -pelejä ovat Viva Piñata, Fable III ja Mirror’s Edge. Kaikki upeat kokemukset, joista voit nauttia vielä tänäkin päivänä.

Nykyaikaisissa Xbox -konsoleissa on mahtavia pelejä, kuten The Outer Worlds, Halo: The Master Chief Collection ja Dirt 5.

Milloin uusia pelejä lisätään Xbox Game Passiin?

Uusia pelejä ei ole asetettu aikataululla. Microsoft vain ilmoittaa, että niitä “lisätään koko ajan”. Se on kuitenkin takuu siitä, että Xbox Game Studio -pelit ovat saatavilla julkaisun yhteydessä. Tämä sisältää kaikki tytäryhtiökehittäjät, kuten Mojang, Obsidian, Ninja Theory, Rare ja Double Fine.

Toisin kuin PlayStation Plus, jossa kuukausittaiset pelit pysyvät ikuisesti kirjastossasi niin kauan kuin olet tilannut, Xbox Game Pass antaa sinun pelata vain sen nykyisen luettelon pelejä. Koska se voi poistaa nimikkeitä ajan myötä, jos olet puolivälissä, sinun on ostettava se, jotta voit jatkaa pelaamista. Microsoft tarjoaa alennuksia nimikkeistä, joihin tämä vaikuttaa.

Paljonko Xbox Game Pass maksaa?

Xbox Game Pass -laskut kuukausittain ja voit peruuttaa ne milloin tahansa. Hinnoittelu vaihtelee alueittain, mutta nämä ovat kustannuksia Yhdysvalloissa asuville.

xbox -pelipassin hinta

Konsolipassi maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. PC -passille voit tällä hetkellä ostaa ensimmäisen kuukauden hintaan 1 dollari, ja seuraavien kuukausien hinta on 9,99 dollaria kuukaudessa.

Ultimate -lippu maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa sekä PC- että Xbox -pelejä, Xbox Live Gold -tilauksen ja muita herkkuja. Jos omistat molemmat alustat ja haluat pelata verkossa konsolilla, Ultimate -passi tarjoaa ehdottomasti parhaan vastineen, varsinkin kun otetaan huomioon, että Xbox Live Gold maksaa pelkästään 9,99 dollaria kuukaudessa. Voit myös ostaa Ultimatea 1 dollarilla ensimmäisen kuukauden ajan.

Missä Xbox Game Pass on saatavilla?

Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Tšekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Hongkongin erityishallintoalue, Unkari, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Korea, Meksiko, Alankomaat, Uusi -Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Venäjä, Saudi -Arabia, Singapore, Slovakia, Etelä -Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Turkki, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

On kuitenkin joitain rajoituksia. Esimerkiksi Venäjällä jäsenyyden voi ostaa vain paikallisilta jälleenmyyjiltä tai kolmansien osapuolien online-myyjiltä.