Xbox 360 – pakkaamaton.

Xbox 360 – pakkaamaton.

Xbox 360 on erittäin hyvä järjestelmä, jossa on monia tehokkaita pelejä. Se on ollut olemassa useita vuosia, ja se tuottaa edelleen erinomaisia ??pelejä ja uusia konsoleita. Voit valita kolmesta eri tyyppisestä Xboxista riippuen pelattavasta pelityypistä.

Tarjolla on kolme Xbox-tyyppiä; 360-arcade-versio, eliitti ja rajoitetun erän eliitti. Näillä kolmella on eri hinnat ja pelihalli on halvin, ja rajoitettu erä Elite on kallein. Konsolien välinen ero on käytettävissä oleva kiintolevytila, mutta yleensä kaikki kolme isäntää voivat tehdä saman.

Kuinka toistaa

Arcade-versio pystyy toistamaan musiikkia, tallentamaan musiikkia ja pelejä, suoratoistamaan tietoja tietokoneelta, nauhoittamaan suoraa televisiota, asettamaan lapsilukkoasetuksia ja muodostamaan yhteyden Internetiin.

Elite voi tehdä saman asian, ja sillä on 120 kiintolevy, joka tukee 720p- ja 1080 HD- sekä 16: 9-laajakuvanäyttöjä. Siinä on valtava kiintolevy, joka pystyy tilaäänelle, kolme ytimen prosessoria ja HDMl-portti, josta kaapelit on ostettava erikseen. Rajoitetussa erässä on 250 Mt tilaa, joka on luokkansa suurin. Kallis versio sisältää myös kaksi peliä.

Järjestelmä on varustettu pääkonsolilla, kahdella langattomalla ohjaimella ja laturipussilla. Sitä voi ostaa mistä tahansa pelikaupasta, elektronisesta kaupasta, videokaupasta ja joistakin tavarataloista. Hinnat voivat vaihdella, mutta yleensä ne pysyvät samana. Järjestelmällä on myös takuu, joten on erittäin tärkeää säilyttää aina kuitti.

Xbox 360: lle tehdyt pelit on usein tarkoitettu vanhemmille lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. On olemassa monia toimintapelejä ja pelejä, joihin liittyy luokituksia, kuten; E on kymmenen ja kymmenen kaikille ja M on kypsä. Vanhemmille lapsille ja aikuisille tämä on hyvä järjestelmä.

Pelikonsolien tarvikkeet

Xbox 360: n avulla voit olla yhteydessä ystäviisi ja tietää, milloin he ovat verkossa. Voit keskustella heidän kanssaan langattomien kuulokkeiden kautta, mikä tekee heidän kanssaan pelaamisesta hauskaa. Tämä on hyvä tapa pitää yhteyttä ihmisiin, jotka saattavat asua kaukana. Voit myös ladata suuren määrän teräväpiirtotelokuvia ja -pelejä. Järjestelmä soveltuu hyvin myös elokuvien toistamiseen, jos sinulla ei ole DVD-soitinta, voit olla myös ainoa elokuvien tarjoaja.

Xbox 360: n grafiikka on selkeä ja selkeä. Jokainen, joka ostaa järjestelmän, nauttii grafiikasta ja teräväpiirtovärikuvan laadusta. Surround-äänijärjestelmä tarkoittaa, että kun äänenvoimakkuus nousee, koko peli pelaa ympärilläsi, jolloin sinusta tuntuu kuin olisit todellisessa pelihallissa.

Järjestelmää on vetäytynyt monien vuosien ajan, vaikka aluksi oli joitain ongelmia, ongelmat on nyt poistettu ja järjestelmä on entistä vahvempi. Järjestelmien välillä on aina kilpailua, mutta Xbox pystyy hoitamaan oman kilpailunsa, koska sen fani kasvaa päivittäin.