Xbox 360: n ominaisuudet ja arvostelut.

Xbox 360: n ominaisuudet ja arvostelut.

Pelikonsoli Xbox 360 tuo mukanaan löytöretken, joka näyttää monitahoisen tietotekniikan maailman. Kaikki nämä asiat tuovat varmasti pelikokemuksen aivan uudelle tasolle.

Microsoft on tuonut pelikokemuksen täysin eri tasolle kehittämällä Xbox 360: n. Siinä on 3 pääkokoonpanoa markkinoilla: Professional Edition, Arcade ja Elite Edition. Toistaiseksi sen myynti on ylittänyt 30,2 miljoonaa kappaletta. Valmistaja antaa kolmen vuoden rajoitetun takuun pelikonsolille. Se tuo elävän grafiikan ja tarjoaa hyvän pelikokemuksen. Tässä konsolissa on kaikki pehmeät käyrät ja huomaamattomat tyylit, jotka saavat ne kosketuksiin kilpailijoitaan korkeammalla, kuten Sonyn PlayStation 3 ja Nintendon Wii.

Peliluola testasi Xbox One X

Tällä pelikonsolilla on hämmästyttävä voima. Karkeat laskelmat osoittavat, että se on noin 10 kertaa edeltäjää vahvempi. Kaikki pelit, jotka on erityisesti suunniteltu Xbox 360: lle, ovat teräväpiirtoisia (HD). Se myös köysi videota Windows Media Video (WMV) -muodossa ja MPEG-4-media. Siinä on helppokäyttöinen kojelauta ja se tarjoaa erinomaisen online-pelaamisen ja viestinnän Xbox Liven kautta!

Verkkokauppa antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa ja ladata helposti täysikokoisia pelejä, minipelejä, elokuvia ja TV-ohjelmia. Microsoft tarjoaa pelaajille myös pelaajakortteja. Se ei ole kaikki; Xbox 360: ssä on myös irrotettavat paneelit. Irrotettavia paneeleja on saatavana sinisinä, hopea- ja puurakeisina. Tämän pelikortin avulla voit pitää kirjaa nimestäsi, pisteistäsi ja kuvastasi. Ihmiset voivat myös oppia lisää hänen suosikkipeleistään sekä hänen tavoitteistaan ??ja mottoistaan. Siinä on erinomainen digitaalisen median toiminto ja erinomainen pelikirjasto, mikä tekee siitä erinomaisen pelikonsolin.

Jos sinulla on Xbox 360, sinulla on useita pelejä, joita voit käyttää. Nämä pelit testaa älykkyyttäsi ja reagointikykyäsi tilanteissa, joissa et ole koskaan ollut tilanteissa, kuten BioShock, Halo, Fallout, Call of Duty, Mass Effect, Strike ja satoja valitsemiasi pelejä. Oletko ensimmäinen ajastin? Etkö ole pelannut Xboxilla aiemmin? Älä huoli! Siinä on myös ensimmäinen ajastin monille peleille. Kaikkien pelien vähimmäisarvo on 720p ja optimoitu 16: 9-laajakuvanäyttöä varten. On myös mahdollisuus vaihtaa 1080i-tilaan.

Tulossa olevat pelit

Xbox 360 ei ole enää rajoitettu peleihin. Se rikkoo kaikki odotukset ja sisältää lisäominaisuuksia. Uuden Xbox 360: n avulla voit toistaa ääni-CD-levyjä ja DVD-elokuvia. Voit myös muodostaa yhteyden kaikkiin henkilökohtaisiin tietokoneisiisi tallennettuihin digitaalikuviin ja musiikkiin. Lisäksi voit liittää myös useita digitaalisia laitteita, kuten digitaalikamerat, kannettavat kiintolevyt, USB-avainketjut ja suuren määrän muita kannettavia tallennuslaitteita. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Xbox 360: sta suositun paitsi kovapelaajien keskuudessa myös niiden pelaajien keskuudessa, jotka eivät pelaa pelejä.

Uusi Xbox 360 kohdistaa aivokykynsä, ja vastauksesi monimutkaisiin tilanteisiin tuodaan eteenpäin. Vakavan pelaajan kannalta Xbox tuo mukanaan löytöretken, joka näyttää tietotekniikan monipuolisen maailman. Kaikki nämä asiat tuovat varmasti pelikokemuksen aivan uudelle tasolle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Microsoftin Xbox360 on erinomainen pelikonsoli. Kun uusia pelejä ja päivitettyjä versioita julkaistaan ??joka toinen päivä, ihmiset eivät koskaan kyllästy konsoleihin.