Internetin suosituimmat videopelit

Internetin suosituimmat videopelit

Monet ihmiset ovat saattaneet ajatella, että Internet-pelaaminen oli yleistä kymmenen vuotta sitten, mutta se oli vasta alussa. World of Warcraft on saattanut aiemmin hallita useimpien verkkopelaajien ennätystä, mutta se on jo ylitetty. Verkkopelaaminen on kukoistanut viime vuosina teknologian kehityksen seurauksena, ja nyt on enemmän pelaajia, jotka taistelevat sitä vastaan ​​verkossa.

Aiomme tarkastella joitakin suosituimmista online-videopeleistä näyttääksemme sinulle, kuinka pitkälle ne ovat tulleet. Nämä suositut pelit kattavat laajan valikoiman genrejä ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä moninpeliin online-sotaareenoihin.

Tässä ovat tämän päivän suosituimmat online-videopelit ilman erityistä järjestystä.

Overwatch – 30 miljoonaa +

Overwatch on ensimmäinen peli suosituimpien online-videopelien luettelossamme. Tämä vuonna 2016 julkaistu peli on yksi listan uusimmista, mutta sitä ei pidä jättää huomiotta. Overwatch tarjoaa tänään yli 30 miljoonaa pelaajaa, jotka tulevat säännöllisesti taistelemaan tällä kaoottisella taistelukentällä. Overwatch, kuten suosittu joukkuepohjainen Team Fortress 2, antaa pelaajille mahdollisuuden pelata erilaisia ​​sarjoja tankista tukiin.

Pelissä on erilaisia ​​pelityyppejä, jotka vaihtelevat tavanomaisesta lipun kaappaamisesta rahdin saattamiseen määränpäähänsä. Overwatchin esports-ympäristö kehittyy edelleen, koska peli on ollut ulkona vasta hieman yli vuoden. Ottaen kuitenkin huomioon sen nykyisten kilpailujen osallistujamäärät, Overwatchin suosion odotetaan vain kasvavan tulevaisuudessa.

League of Legends – 100 miljoonaa +

Jos uskoit ensimmäisen persoonan ammuntapelien olevan suosituimpia verkkopelejä, erehdyit. League of Legends on todiste siitä, että toistensa ampuminen ei sovi kaikille. Jotkut pelaajat sen sijaan ajattelevat mieluummin strategisesti. League of Legends, toisin kuin muut tämän luettelon pelit, luokitellaan MOBA:ksi (moninpeli online-taisteluareena). Peli kohtaa kaksi joukkuetta toisiaan vastaan ​​yrittäessään tuhota toisen tukikohdan ja vaatia voiton. Vaikka peli on helppo ymmärtää ja pelata, sen hallitseminen kestää kauan.

League of Legendsillä on tällä hetkellä yli 100 miljoonaa kuukausittaista aktiivista pelaajaa, ja lisää pelaajia liittyy joka vuosi. Yli 80 miljoonaa ihmistä viritteli katsomaan Samsung Galaxyn voittavan Summonerin pokaalin vuoden 2017 e-urheilun MM-turnauksen aikana. League of Legends on epäilemättä yksi tämän hetken suosituimmista online-videopeleistä, jolla on maailmanlaajuinen fanikunta.

Kuulostaako tämä sinun peliltäsi? Älä tuhlaa aikaasi yrittämällä seurata opetusohjelmaa! Monet uudet League of Legends -pelaajat ostavat lol-tilejä antaakseen heidän hypätä suoraan paremmuusjärjestykseen. Monet pelaajat päättävät ohittaa tasoitusprosessin, koska kestää kuukausia saavuttaa taso 30 ja avata kilpailukykyinen peli aivan uudella tilillä.

PUBG – 20 miljoonaa+ pelaajaa

Viimeiset 12 kuukautta ovat olleet loistavia PlayerUnknown’s Battlegroundille. Peli ilmestyi tyhjästä ja on kerännyt niin paljon seuraajia, että sitä on myyty jo yli 20 miljoonaa kappaletta. Voi, ja mainitsimmeko, että peli ei ole edes lähellä valmistumista? Se on loppujen lopuksi vielä beta-vaiheessa! Tämä ei kuitenkaan ole estänyt miljoonia muita ostamasta peliä ja osallistumasta hauskanpitoon.

Peli, joka perustuu vuoden 2000 elokuvaan Battle Royale, kohtaa 100 pelaajaa toisiaan vastaan ​​suojaisella saarella. Pelin tavoitteena on eliminoida kaikki muut ja olla viimeisenä pystyssä. H1Z1 teki suosituksi tämän epätavallisen pelitilan, joka myöhemmin erotettiin omaksi pelikseen. PUBG voi helposti varjostaa kilpailijat, kuten Overwatch ja CS:GO, muutamassa kuukaudessa, jos se jatkaa kehitystään nykyisellä vauhdilla. PUBG on varmasti peli, jota kannattaa pitää silmällä, varsinkin kun e-urheilutapahtuma alkaa pian.