Xbox 360 pelit

Xbox 360 pelit

Useimmat pelaajat haluavat vain nauttia pelaamisestaan.

Tietojenkäsittelytieteilijänä oleminen ei aina ole jotain, jota he tuntevat pakko tehdä vain ymmärtääkseen paremmin, miten peli on tehty. Kuitenkin, jos aiot polttaa varmuuskopion Xbox 360 -pelistäsi suojaksi.

Xbox 360 -pelit, ja monet muut, poltetaan erityisellä tavalla, jota kutsutaan kaksikerroksiseksi. Tämä kaksikerroksinen tekniikka on tärkein syy siihen, miksi on vaikea oppia polttamaan Xbox 360 -pelejä ja pelaamaan niitä. Kaksikerroksisissa DVD-levyissä on kaksi kerrosta tietojen tallentamista varten. Microsoft alkoi käyttää kaksikerroksista tekniikkaa peliensä tallentamiseen. Yksi kerros, jota kutsutaan ISO-tiedostoksi, sisältää kaikki tiedot, joita tarvitaan pelin määrittämiseen. Tämä on peliohjelma. DVD-tiedosto puolestaan ​​​​on joukko ohjeita, jotka kertovat polttavalle DVD-asemalle, kuinka ISO-tiedot kopioidaan oikein DVD-levylle. Oletko kanssani toistaiseksi?

Jotta voit tehdä puhtaita kopioita pelilevyistä, sinulla on oltava molemmat nämä tiedostot, jotka voidaan ottaa alkuperäiseltä pelilevyltäsi tai ladata verkosta. (Latausvaihtoehto on laiton, joten älä tee sitä.)

Kun sinulla on pääsy näihin kahteen tiedostoon, Xbox 360 -pelien poltto- ja pelaaminen on erittäin helppoa. Sinun on avattava DVD-tiedosto ja tehtävä kopio kyseisen tiedoston Break layer -numerosta. Tämä numero on erittäin tärkeä, koska se opastaa tietokonettasi, missä DVD-levyn ensimmäisen kerroksen tallennus lopetetaan ja toisen tason tallennus. Numeroiden kopioiminen on helppoa. Käytä vain CTRL-C-temppua.

Kun olet tehnyt tämän, sinun on ladattava ohjelma nimeltä imgBurn.

Tämä on erinomainen DVD-kopiointiapuohjelma. Kun olet asentanut imgBurn-ohjelmiston, suorita ja avaa ASETUKSET-välilehti ja etsi LAYER BREAK -osio. Liitä yllä kopioimasi numero merkittyyn kohtaan. Nyt ohjelmisto tietää, missä kerrokset on erotettu.

Kun se on valmis, olet melkein perillä. Valitse imgBurn’s BURN valitusta kuvasta ja valitse sitten ISO-tiedosto polttaaksesi DVD-levylle. Tämä polttoprosessi kestää yleensä noin kolme neljäsosaa tuntia, riippuen poltettavan pelin monimutkaisuudesta. Kun prosessi on valmis, sinulla on uudesta pelistä varmuuskopio, jota voi pelata Xbox 360 -järjestelmälläsi, vaikka se olisi alkuperäinen levy. Olet nyt suojannut alkuperäisen pelisi ja voit pelata peliä ilman pelkoa vahingoittavasi sitä.

Tämä yksinkertainen tapa polttaa pelejä on täysin laillinen, kun sitä käytetään varmuuskopioiden tekemiseen pelistäsi investointien suojaamiseksi. Älä vain ole ylimielinen ja ala tehdä ilmaisia ​​kopioita ystävillesi tai yritä rikastua myymällä niitä. Se, ystäväni, on laitonta ja voi viedä sinut jonkin aikaa rangaistuslaitokseen. Ei hyvä idea.