X-CON 2019

18.-20.10.2019

X-Con on liveroolipelien, eli larppien, järjestäjille ja järjestämisestä kiinnostuneille tarkoitettu viikonlopun mittainen verkostoitumis- ja koulutustapahtuma, joka järjestetään nyt kuudetta kertaa. Tapahtuman koulutuksesta ja ohjelmasta vastaa Illusia ry, Otavan Opiston tarjotessa tapahtuman puitteet majoituksineen ja ruokailuineen.

Lue lisää X-Conista

Aika

Tapahtuma alkaa perjantaina 18.10. klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 20.10. noin klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA (Mikkeli)

Majoitus ja ruokailut

Kurssilaisilla on käytettävissä rajallinen määrä sänkypaikkoja Otavan Opiston asuntolassa ja asuntohotelli Huvikummussa 2-4 hengen huoneissa. Mikäli majoittujia on enemmän kuin sänkypaikkoja, lattia/makuupussimajoitus on myös mahdollista, jotta kaikille löytyisi yösija (omat patjat, makuupussit ja pyyhkeet mukaan).

Majoittujille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe iltapala, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su ravitseva aamiainen sekä kahvia/teetä; muualla yöpyjille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe iltapala, la lounas ja päivällinen sekä su kahvia/teetä.

Kurssimaksut

Kurssimaksut julkaistaan ilmoittautumisen auetessa! Hinnat ovat n. 40-55€ / kävijä.

Lippu 1: 60€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja sänkypaikka)

Lippu 2: 50€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja lattiamajoitus; oma patja/alusta, makuupussi ja pyyhkeet mukaan)

Lippu 3: 45/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut; majoitus järjestettävä itse)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan/lattiapaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle).

Laskun maksutavaksi valinneet voivat maksaa osallistumisensa saapuessaan käteisellä tai kortilla Otavan Opiston kassaan. Ohjelmien tekijöille pyritään maksamaan osittainen palautus osallistumismaksusta kiitoksena ohjelman pitämisestä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Otavan Opiston sivujen kautta 27.9.2019 mennessä.

Huom! Vain yksi ilmoittautuminen/lippu/osallistuja. Ylläpito poistaa mahdolliset päällekkäiset varaukset.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kurssimaksun ja valitun majoituksen. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen. Mahdollisessa peruutustapauksessa osallistuja voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.