Ohjelmatiimi

X-Con 2017 ohjelmahaku on sulkeutunut! Tapahtuman ohjelma on tällä hetkellä täynnä.

Ohjelmanjärjestäjänä olet oikeutettu alennushintaiseen lippuun, joka sisältää viikonlopun sisäänpääsyn ohjelmaan, majoituksen ja ruuat. Tapahtuman hintaluokat selviävät lähempänä tapahtumapäivää. Ohjelmanjärjestäjän alennuslipun hinta tulee olemaan muutaman kympin suuruinen.

 

Ohjelmatiimi 2017 

 

Oletko joskus valinnut proppeja larppia varten tietäen että hahmosi suvun tummin väri on se korkea-arvoisin ja valmistautunut samalla ihmissuhdesotkujen täyttämään juonitteluun? Oletko kenties istunut tavernan portailla ja tuijottanut kauhun sekaisella kunnioituksella kapteeni Myrosta sekä tämän lähestyvää miehistöä, kipaten vauhdilla loputkin tuopistasi kurkustasi alas? Tai oletko seissyt asennossa vihreä-mustassa tapardissa valmiina puolustamaan valtakuntaa uhkaavan sodan edessä, samalla kun herttuat käyvät ties kuinka monetta äänestystään?

Jos vastaus on kyllä, olet ollut jonkun X-Con 2017 ohjelmatiimin jäsenen järjestämässä larpissa – jossain niistä monista.

Maria Mikkonen, Vera Schneider ja Satu Kylmämetsä aloittivat kaikki larppien järjestämisen fantasiamaailmoihin sijoittuvissa kampanjoissa reilut 10 vuotta takaperin. Tämän jälkeen he ovat ehtineet tekemään tahoillaan useampaa larppia, olemaan mukana perustamassa yhdistyksiä ja tekemään useampaakin Ropeconia.

Saman tyyppisestä aloituspisteestä on päädytty useamman mutkan kautta järjestämään ohjelmaa vuoden 2017 X-Coniin. Tiimin jäseniä yhdistää kokemuksen tuoman osaamisen lisäksi rakkaus larppaukseen ja rautainen projektiosaaminen.

 

Satu Kylmämetsä Vera Schneider Maria Mikkonen

Satu Kylmämetsä, Vera Schneider ja Maria Mikkonen

Sähköposti: ohjelma@xcon.fi