X-CON 2017

X-CON 2017

27.-29.10.2017

X-Con on liveroolipelien, eli larppien, järjestäjille tarkoitettu viikonlopun mittainen verkostoitumis- ja koulutustapahtuma, joka järjestetään nyt viidettä kertaa. Tapahtuman koulutuksesta ja ohjelmasta vastaa Roolipelaamisen tuki- ja edistämisyhdistys ry, Otavan Opiston tarjotessa tapahtuman puitteet majoituksineen ja ruokailuineen.

Lue lisää X-Conista

Aika

Tapahtuma alkaa perjantaina 27.10. klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 29.10. noin klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA (Mikkeli)

Majoitus ja ruokailut

Kurssilaisilla on käytettävissä rajallinen määrä sänkypaikkoja Otavan Opiston asuntolassa 2-4 hengen huoneissa. Mikäli majoittujia on enemmän kuin sänkypaikkoja, lattia/makuupussimajoitus on myös mahdollista, jotta kaikille löytyisi yösija (omat patjat, makuupussit ja pyyhkeet mukaan).

Majoittujille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe iltapala, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su ravitseva aamiainen sekä kahvia/teetä; muualla yöpyjille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe iltapala, la lounas ja päivällinen sekä su kahvia/teetä.

Kurssimaksut

Lippu 1: 55€ / henkilö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja sänkypaikka)
Lippu 2: 45€ / henkilö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja lattiamajoitus; oma patja/alusta, makuupussi ja pyyhkeet mukaan)
Lippu 3: 40€ / henkilö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut; majoitus järjestettävä itse)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan/lattiapaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle) tai paikan päällä Otavan Opistolla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 6.10.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella Otavan Opiston sivujen kautta osoitteessa:
http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/x_con_2017

Huom! Vain yksi ilmoittautuminen/lippu/osallistuja. Ylläpito poistaa mahdolliset päällekkäiset varaukset.

Peruutusehdot

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun ennakkoon verkkopankissa tai paikan päällä Otavan Opistolla. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen. Mahdollisessa peruutustapauksessa osallistuja voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.