RTEY ry

Roolipelaamisen tuki- ja edistämisyhdistys ry

Yhdistys perustettiin vuonna 2013 tukemaan suomalaisia roolipelijärjestäjiä uusien pelien toteuttamisessa. Olet sitten juuri kiinnostunut pelinjohtamisesta tai konkaroitunut tekijä, yhtä mieltä lienemme kaikki siitä, että kovaa työtä hommassa riittää, aina. Me RTEY:ssä toivomme osaltamme voivamme helpottaa urakkaa ja auttaa maailmaan lisää uusia pelejä.

Ensisijaisesti kohdistamme voimavaramme ainakin alkuvaiheessa live-roolipeleihin, mutta toisinaan – ja kenties tulevaisuudessa enemmänkin – tarjoamme myös muille roolipelaajille hyödyllistä toimintaa. Kattava nimemme onkin valittu tätä mahdollisuutta silmällä pitäen.

Kaiken toimintamme kantavana ajatuksena on, että kukaan meistä ei ala ladella hyvän pelin määritelmiä. Suomessa tehdään erilaisia pelejä erilaisille pelaajille. Me haluamme tuoda mukaan ideoita, joita voi hyödyntää, jos kokee ne itselleen sopiviksi. Haluamme luoda palveluja, jotka me koemme oivaltaviksi, ja antaa muille mahdollisuuden päättää, auttavatko ne myös heitä. Haluamme järjestää sellaisia tilaisuuksia, joissa unelmia syntyy, ei tapeta.

Pelinjohtajilta pelinjohtajille, siinä se koko toiminta pähkinänkuoressaan lienee.


Aihepiiriin liittyvät ohjelmat

Tarkastele koko aikataulua