Ohjelmahaku 2019

X-Conin tehtävänä on tuoda yhteen larppien järjestäjät ympäri Suomea antaen mahdollisuuden tutustumiseen, yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä omien kokemusten jakamiseen. Tapahtuman ohjelma koostuu eri aiheita käsittelevistä luennoista, työpajoista, osallistavista keskustelupiireistä ja vapaamuotoisemmasta ohjelmasta.

Haemme nyt ohjelmaa tapahtumaan!

Onko sinulla aihe josta haluat puhua, tai kokemusta jonka voit jakaa muille? Ilmoittaudu mukaan alla olevilla ohjeilla ja otamme sinuun yhteyttä! X-Con on ajatukseltaan “tekijöiltä tekijöille”, eli sinun ei tarvitse olla akateeminen pelitutkija voidaksesi tarjota ohjelmaa tapahtumaan. Toiveena etenkin keskustelupohjaista ja workshop-tyylistä ohjelmaa! Voit alustaa aiheen ja ohjelma jatkuu yhteisenä keskusteluna.

Mietitkö mikä olisi hyvä aihe? Aiemmissa ohjelmissa larpinjärjestäjät ovat jakaneet hyväksi havaittuja vinkkejä ja herättäneet kehittävää keskustelua. Aihepiireihin kuuluvat esimerkiksi larpinjärjestämisen perusteet, kirjoittaminen, käytännön järjestelyt, mallintamisen eri keinot ja yleiset ongelmakohdat eri osa-alueisiin liittyen.

Ilmoittaudu mukaan ohjelman/luennon pitäjäksi lähettämällä vastaukset seuraaviin kysymyksiin osoitteeseen: xcon.ohjelma@gmail.com

  1. Nimesi:
  2. Sähköpostiosoitteesi:
  3. Ohjelmaideasi:
  4. Ohjelman arvioitu kesto (45min/90min):
  5. Oletko osallistunut X-Coniin aiemmin:

Käytämme näitä tietoja vain X-Con 2019 -tapahtuman ohjelman järjestämiseen. Emme jaa niitä ulkopuolisille, ja ne näkee vain X-Con 2019 -tapahtuman järjestäjät. Tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen.