Kävijälle

Huom! Tiedot ovat alustavia ja pieniä muutoksia saattaa vielä tulla lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen paikanpäällä

Ilmoittautuminen X-Coniin ja Otavan Opistoon tapahtuu 26.10.2018 noin kello 19:00 asti Otavan Opiston ruokalassa, jossa tarjoillaan samaan aikaan iltapalaa. Myöhemmin saapuvat ilmoittautuvat Otavan Opiston päärakennuksessa, jolloin tapahtumamaksua ei ole enää mahdollista maksaa paikanpäällä.

Ilmoittautumisen yhteydessä osallistujille jaetaan avaimet majoitusta varten ja opastetaan majoitustilojen löytämisessä. Paikalla on sekä Otavan Opiston että X-Conin henkilökuntaa, jotka vastaavat mielellään osallistujien kysymyksiin ja opastavat tarvittaessa uusia kävijöitä.

Majoitus

Majoitukset sijaitsevat Otavan Opiston asuntolassa, joka on kampusalueen 4‐kerroksinen vaalea kivitalo kuusiaidan takana, sekä asuntohotelli Huvikummussa. Asuntolassa ei ole hissiä eikä ympärivuorokautista valvontaa.

Koska huoneiden määrä on rajallinen, kurssilaiset majoitetaan 2-4 hengen huoneisiin; olemme yrittäneet kuitenkin huomioida huonetoveritoiveenne mahdollisimman hyvin.

Sänkypaikan varanneille lakanat ja pyyhkeet ovat huoneissa; vuoteiden petaamisesta huolehtivat huoneeseen majoittujat itse. Huoneiden luovutus
on sunnuntaina 28.10. klo 10.00 mennessä, jotta huoneet saadaan valmisteltua sunnuntaina palaavien opiskelijoidemme käyttöön. Otavan Opistolla majoittujia pyydetään jättämään lähtiessään käytetyt lakanat ja pyyhkeet käytävään huoneensa ulkopuolelle. Saunaan mennessä otathan pyyhkeesi mukaan huoneestasi.

Lattiamajoituspaikan varanneille on varattu tilat asuntolan alakerrasta ja samalta käytävältä löytyvät WC, sauna/pesuhuone sekä keittiö. Lattiamajoittujia pyydämme tuomaan mukanaan omat makuupussinsa, makuualustansa ja pyyhkeensä.

Asuntolassa on pieniä keittiö/seurustelutiloja, jotka ovat vapaasti majoittujien käytettävissä.

Ruokailu

Kurssin ruokailut järjestetään Otavan Opiston ruokalassa.

Tapahtumaviikonlopun ruokalistat tulevat sivuille ennen tapahtumaa. Ilmoitetut ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ruokalistoja tehdessä. Ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot saat pyytämällä nämä erikseen ruokailun yhteydessä.

Mikäli et ole ilmoittanut ruoka-aineallergioitasi kurssi‐ilmoittautumisen yhteydessä, niin teethän sen ennen kurssin alkua sähköpostitse osoitteeseen kurssit@otavanopisto.fi

Viereinen K-kauppa palvelee joka ilta klo 21.00 saakka ja ravintola Huvikumpu on myöskin auki iltaiseen aikaan.

Vakuutus

Opiston opiskelijavakuutus kattaa kurssiaikataulun mukaisen opetusajan (päivä), mutta ei kurssiaikataulun ulkopuoleista aikaa (ilta/yö).

Sijainti/pysäköinti

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA.

Otavan Opiston pysäköintialue sijaitsee osoitteessa Topeliuksenkatu 3-5, 50670 Otava (korkean asuntolarakennuksen takana).

Pysäköintialueelta on Opistolle noin 100 metrin kävelymatka ja ajomatkaa yleisiä teitä pitkin noin 300 metriä. Asuntolarakennuksen edessä on myös
pysäköintipaikkoja – kaikki pelastustiet on jätettävä vapaiksi.

Huom! Tupakointi on kielletty koko Otavan Opiston kampusalueella (1.10.2010 voimaan tulleen tupakkalain 12 §:n 1 momentin 2 kohdan mukaan tupakointi on kielletty perusopetusta, ammatillista koulutusta ja lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisätiloissa ja oppilasasuntoloissa sekä niiden käytössä olevilla ulkoalueilla).